Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig att tillsammans med oss arbeta i team för en trygg och säker vård för våra patienter. Du medverkar i pre- och postoperativ behandling och omvårdnad av patienter, både inom elektiv och akut kirurgi. Våra tre vårdavdelningar har ett gott samarbete och hjälper varandra vid semestrar och frånvaro. Vi har även ett nära samarbete med klinikens stomiterapeut och bröstsjuksköterskor samt med fysioterapeut, arbetsterapeut och dietist. Hos oss är arbetsdagarna spännande och omväxlande, vi tillämpar individuell schemaplanering som ger dig möjlighet att variera dina arbetspass dag/kväll/natt och helger. Du kommer att ha placering på en av avdelningarna, och kommer så småningom att introduceras på samtliga avdelningar. Vilket kommer att ge dig en helhetsbild av kirurgisk omvårdnad, samt lära känna alla medarbetare på avdelningarna.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska, vi ser gärna att du har erfarenhet av nära vårdarbete men det är inget krav. Teamarbetet är viktigt hos oss och vi förutsätter att du har god samarbetsförmåga, har lätt för möten med människor samt värdesätter olikheter. Du är trygg, stabil och kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter på ett effektivt sätt. Vi värdesätter din förmåga att se relationer i sitt rätta perspektiv, och kan skilja på det personliga och professionella. I mötet med patienter och anhöriga är du lugn, uppmärksam och tillmötesgående.

Intervjuer och tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan!

Vår arbetsplats

Kirurgkliniken bedriver en bred verksamhet indelad på övre respektive nedre bukkirurgi, kärl, bröst, endokrin, urologisk kirurgi samt kirurgisk akutvård. Totalt arbetar drygt 200 personer, varav cirka 50 undersköterskor vid kliniken. Sedan några år tillbaka är Kirurgklinikerna i Kalmar och Oskarshamn en gemensam klinik. I Kalmar förläggs avancerad kirurgi, och i Oskarshamn bedrivs verksamhet som normalt inte förväntas kräva intensivvård.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 6
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kalmar
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2020/439
Kontakt
  • Lena Ingvarsson, Avdelningschef, 0480-44 80 42
  • Gabriela Petersson, Avdelningschef, 0480-44 80 40
  • Eva Galliger, Avdelningschef, 0480-44 80 41
  • Pernilla Karlsson, HR-konsult, 0480-818 47
Facklig företrädare
  • Ulla-Britt Jacksson, Kommunal, 0480-811 32
Publicerat 2020-07-01
Sista ansökningsdag 2020-08-23

Takaisin avoimiin työpaikkoihin