Region Kalmar

Vi erbjuder

Här erbjuds du ett fritt och självständigt arbete. I din roll som arbetsterapeut på Samrehab distrikt möter du öppenvårds patienter. Vi ser helst att du har tidigare erfarenhet, alternativt har ett intresse för att arbeta med diagnoser och funktionsbesvär i hand/händer, smärtproblematik, neurologi i öppenvård, aktivitetsutredningar och andra förekommande uppgifter inom primärvård för arbetsterapeuter. Som arbetsterapeut möter du även personer med stressrelaterad ohälsa och psykosomatiska besvär. Det förekommer behandling både individuellt och i grupp.

Dina arbetstider är måndag till fredag dagtid och denna tjänst är ett längre vikariat under perioden 20190815 till och med 20200930.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Erfarenhet av arbete på distrikt samt kunskap och/eller intresse för handrehabilitering är meriterande. För att arbeta som arbetsterapeut inom distriktsrehabiliteringen behöver du ha ett eget driv, vara självgående och samtidigt ha förmågan att prioritera och organisera ditt arbete för att kunna arbeta strukturerat i vardagen. Har du kunskaper inom AWP, WRI eller likvärdigt är detta meriterande. Inom Samrehab arbetar vi aktivt med digitalisering för att kunna möta patienter på både video och telefon samt arbeta med arbetsterapeutiska verktyg via 1177, det är därför viktigt att du tycker om utveckling inom detta område. Att du tycker om att arbeta självständigt såväl som att samarbeta och arbeta i team ser vi som en självklarhet.

Vår arbetsplats

Samrehabs verksamhetsidé: Vi sprider kunskap, stärker det friska och genom goda möten stödjer vi den unika personen till eget ansvar för sin hälsa och sitt välbefinnande. Vi har högt i tak och bra kollegialt samarbete och vår arbetsplats består av arbetsterapeuter, fysioterapeuter och rehabassistenter.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västervik
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2019/184
Kontakt
  • Louise Ström, 0490-866 63
Publicerat 2019-06-11
Sista ansökningsdag 2019-08-15

Tillbaka till lediga jobb