Region Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett omväxlande arbete där du både får arbeta med patienter och med administrativa uppgifter. Du kommer i samarbete med arbetsterapeut och fysioterapeut/sjukgymnast att träffa patienter inom både slutenvård och öppenvård samt bemanna vår reception. Tjänsten är placerad på Arbetsterapin- och fysioterapin vid Länssjukhuset i Kalmar.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Dig som är serviceinriktad, har god datorvana och har ett intresse för rehabilitering. Du är utbildad undersköterska. Som person är du positiv, har god förmåga att samarbeta samtidigt som du kan ta eget ansvar och arbeta självständigt. Du är mycket flexibel och sätter patientens bästa i fokus. Vidare ser vi att du är initiativtagande, ambitiös och ser möjligheter. Att kunna hantera stress och göra snabba prioriteringar är en förutsättning för att trivas i denna roll. Vi ser gärna att du har erfarenhet av receptionsarbete och administrativa uppgifter. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- och primärvårdsnivå. Enheten har även i uppdrag att ansvara för landstingets dietistverksamhet i södra länsdelen samt för kuratorsverksamheten vid länssjukhuset. Insatserna ska vid behov ges i samverkan med andra vårdgivare samt med patientens nätverk. Målet är att våra insatser ska leda till en bibehållen eller förbättrad hälsa och att kunden ska vara nöjd. Basenheten består av sex enheter som var och en leds av en avdelningschef.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kalmar
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2020/157
Kontakt
  • Marie Simonsson, Avdelningschef, 0480-44 81 13
Facklig företrädare
  • Liz Gideson, Kommunal, 0480-448 025
Publicerat 2020-02-26
Sista ansökningsdag 2020-03-11

Tillbaka till lediga jobb