Psykiatriförvaltningen

Vi erbjuder

Till dig som söker en tjänst som socionom alternativt sjuksköterska, gärna med psykoterapeutlegitimation - nu kan vi erbjuda en plats i vårt team! Teamet består av, sjuksköterskor, skötare, medicinska sekreterare, kurator, psykoterapeuter samt läkare. Vi är en trevlig grupp med bra sammansättning av yrkesprofessioner. Vi samarbetar för att ge den vård som kan behövas till varje patient. Som psykoterapeut/samtalsterapeut är uppdraget psykoterapeutisk behandling och bedömning både enskilt och i grupp, samt samarbeta med våra vårdgrannar. Innehållet i tjänsten är flexibelt där vi kan ge stöd och behandling både i och utanför mottagningen.  

Som ett led i god arbetsmiljö och patientsäkerhet erbjuder vi handledning och kompetensutveckling till alla våra personalkategorier. Vi handleder kontinuerligt studenter. Vi erbjuder mentorskap till våra nyanställda

Psykiatrisk öppenvårdsmottagning Nybro ligger 3 mil norr om Kalmar. Med Närheten till vackra naturområden. Vi är en lagom stor mottagning med något över 20 anställda. Hos oss får du ett eget kontor/samtalsrum där du kan bedriva ditt psykoterapeutiska arbete samtidigt som du är del av ett större team. Den kollegiala atmosfären är öppen och inbjudande. Vi stödjer varandra i vårt dagliga arbete och ser alltid till att vi har tid för skratt, umgänge och fika under arbetsdagen.

Vi söker

Socionom alt. Sjuksköterska gärna med påbyggnad som Leg. Psykoterapeut. Vi värderar högt en person med engagemang och där vi tillsammans utvecklar vår enhet. Du som söker har en god samarbetsförmåga, är trygg i att ta egna initiativ och har ett flexibelt förhållningssätt. Meriterande är erfarenhet från psykiatri. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Intervjuer och ev. tillsättning sker löpande under ansökningstiden, så skicka din ansökan redan idag!

Vår arbetsplats

Vuxenpsykiatri Söder i Kalmar Län delas upp i norr, mellan och södra området. Vi erbjuder tillsammans en specialistpsykiatrisk vård för våra medborgare med bland annat psykiatrisk akutmottagning, heldygnsavdelningar, öppenvårdsmottagningar, behandlingsenheter samt enheter med fokus på integrerad psykiatri. Totalt är vi ca 220 engagerade medarbetare.Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Nybro
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2020/171
Kontakt
  • Kjell Hultgren, Enhetschef, 0481-448 42
Publicerat 2020-02-24
Sista ansökningsdag 2020-06-30

Tillbaka till lediga jobb