Region Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett omväxlande och självständigt arbete vid en vackert belägen hälsocentral i Borgholm. Du kommer att möta patienter med olika funktionsnedsättningar, från flera diagnosgrupper och med olika rehabiliteringsbehov. Du genomför undersökningar, bedömningar, behandlingar, håller i patientskolor och träningsgrupper samt ger råd för god rehabilitering. Närheten till hälsocentralen bidrar till god teamsamverkan. Vi har även ett nära samarbete med våra kollegor inom rehabilitering i sluten vården samt läkarna vid Länssjukhuset i Kalmar.

Du kommer ingå i en fantastisk arbetsgrupp där det finns mycket glädje, gemenskap och utveckling. Vi har en bred kompetens och en välvilja att dela med sig av den.

Vi är en del av Rehab Söder som innefattar övriga distriktsrehabiliteringar i södra Kalmar län och sluten- och öppenvården vid Länssjukhuset i Kalmar. Det finns stora möjlighet att över tid även arbeta vid andra arbetsplatser inom Rehab Söder. Vi är måna om att ta tillvara på individens önskemål om vidareutveckling i samråd med vad enheten är i behov av. Hos oss får du möjlighet att kombinera det dagliga arbetet med utvecklingsarbete av vår enhet.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Vi söker

Dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du är trygg i din yrkesroll och trivs med att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra och har ett empatiskt förhållningssätt. Du är strukturerad i ditt arbete, tar initiativ och drivs av att utveckla verksamheten. Vi ser gärna att du har erfarenhet av liknande verksamhet. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Rehab Söder har som uppdrag att erbjuda medborgarna i södra Kalmar län rehabiliterande insatser på såväl specialist- som primärvårdsnivå. Organisationsmässigt hör vi till Länssjukhuset i Kalmar. Med stort engagemang och bred kompetens erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borgholm
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2020/241
Kontakt
  • Maria Götesson, avdelningschef, 0485-151 55
Facklig företrädare
  • Annika Hjortenkrans, Fysioterapeuterna, 0480-811 70
Publicerat 2020-03-25
Sista ansökningsdag 2020-04-30

Tillbaka till lediga jobb