Länssjukhuset i Kalmar

Vi erbjuder

Dig ett intressant och givande arbete i vårt autismteam där du kommer att möta barn- och ungdomar med autism och deras familjer och nätverk.

Som arbetsterapeut i autismteamet arbetar du med habiliterande insatser utifrån enskilda barn- och ungdomars behov och i nära samarbete med deras familjer och nätverk. De arbetsterapeutiska insatserna sker både utifrån egen profession men även tvärprofessionellt i teamet för att skapa förutsättningar för individens utveckling, lärande, självständighet och delaktighet. Som arbetsterapeut ansvarar du för utredning, bedömning och behandling samt utprovning och förskrivning av hjälpmedel. Du ger handledning till nätverket kring familjen och utfärdar intyg för exempelvis bostadsanpassning. Vi erbjuder stöd av erfarna kollegor, regelbundna yrkesträffar och vidareutveckling. Vårt team kännetecknas av engagerade kollegor, gott samarbete och arbetsglädje.

Arbetstiden är förlagd dagtid måndag till fredag.

Film Barnhabiliteringen i Kalmar

Välkommen att bli en i vårt team!

Vi söker

Dig som är legitimerad arbetsterapeut och gärna har erfarenhet av att arbeta med barn- och ungdomar med funktionsvariationer. För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbetet i det tvärprofessionella teamet, även innehåller andra kontaktytor utanför den egna verksamheten. Du tar del av andra professioners kunskaper och erfarenheter och delger dina egna. Du har ett gott pedagogiskt förhållningssätt, är engagerad och intresserad av att arbeta med barn- och ungdomar med autism. Erfarenhet från arbete inom habilitering är meriterande. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval sker löpande. Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Vi arbetar i tvärprofessionella team där det ingår arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, sjuksköterska och specialpedagog. Teamet har också tillgång till medicinsk sekreterare, fritidssamordnare och It-tekniker. Habiliteringen arbetar gentemot hela södra Kalmar län och är lokaliserade på Länssjukhuset i Kalmar.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kalmar
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2020/659
Kontakt
  • Lena Nordström Hellberg, Verksamhetschef, 0480-832 53
Facklig företrädare
  • Rickard Axelsson, SACO, 0480-842 64
Publicerat 2020-10-15
Sista ansökningsdag 2020-11-12

Tillbaka till lediga jobb