Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Medicinkliniken avdelning 4 erbjuder ett stimulerande och omväxlande arbete med individuellt anpassad introduktion. Som sjuksköterska deltar du aktivt i det medicinska omhändertagandet av patienten i nära samarbete med läkare och övriga yrkeskategorier.

Du spelar en självklar roll i patientens vård då du ansvarar för patientens omvårdnad samt utför och följer upp medicinska ordinationer. På eftervårdsavdelningen kommer du ha ansvar för bedömning och uppföljning av patienternas omvårdnadsbehov. Som sjuksköterska på HIA kommer du att möta akut sjuka hjärtpatienter och du kommer att lära dig mycket inom området kardiologi.

Vi vill att du som är nyexaminerad sjuksköterska ska få en bra start hos oss. Därför erbjuder Region Kalmar län ett introduktionsprogram för att öka tryggheten i övergången från utbildning till kliniskt arbete. I programmet ingår träffar för reflektion, hospitering på andra enheter, en mentor samt gemensamma utbildningstillfällen.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, där erfarenhet av hjärtsjukvård och hjärtintensivvård är meriterande. Har du dessutom utbildning inom kardiologi och intresse för pacemakerbehandling är det här tjänsten för dig.

Kompetensutveckling inom området erbjuds löpande och det finns även möjlighet att specialisera sig kring olika delar inom kardiologin. Vi ser gärna att du är en person som har lätt att samarbeta och ser möjligheter framför svårigheter. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

 

Vår arbetsplats

Medicinavdelning 4 är en avdelning som består av en hjärtintensivvårdsenhet (HIA) med 4 platser och en eftervårdsavdelning med 16 platser i direkt anslutning.

På HIA vårdas och övervakas patienter med misstänkt eller akut hjärtinfarkt samt andra hjärtsjukdomar. På eftervårdsavdelningen vårdas patienterna efter HIA-tiden men även andra hjärtsjuka såsom t ex hjärtsvikt, kärlkramp, arytmipatienter som behöver övervakas med telemetri och de som genomgått coronar by pass operation samt de som genomgått klaffoperation vårdas här. Även patienter med andra medicinska diagnoser vårdas hos oss.

Vi jobbar aktivt med att hela tiden förbättra kvaliteten inom hjärtvården på Västerviks sjukhus och har fått pris för bästa hjärtsjukvården i landet. Vi är ett glatt gäng medarbetare här på avdelning 4/HIA som ser fram emot att få just dig som ny medarbetare.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västervik
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2020/740
Kontakt
  • Mikael Karlsson, 0490-867 89
Facklig företrädare
  • Mattias Jonsson, Vårdförbundet, 0490-86000
Publicerat 2020-11-04
Sista ansökningsdag 2020-12-04

Tillbaka till lediga jobb