Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Hos oss erbjuds du ett spännande och varierande jobb som allmänsjuksköterska på vår uppvakningsavdelning för gynoperation. Vi erbjuder dig ett roligt och lärorikt arbete där du får chans att ta mycket ansvar och göra stor skillnad för patienter och anhöriga. I dina uppgifter ingår att övervaka patienter postoperativt men även att förbereda patienter både inför operation och inför hemgång. Du spelar en viktig roll när det kommer till informationen som patient och anhöriga får med sig hem från vistelsen.

Dina arbetstider är för närvarande förlagda dagtid måndag-fredag.

 

Vi söker

Vi söker dig som gillar att självständigt organisera och genomföra ditt arbete. Du är en person som är trygg i din profession och som har lätt för att kommunicera med andra, såväl kollegor som patienter och anhöriga. Du tycker om snabba ryck och blir inte stressad av att växla tempo utifrån situation. Till denna tjänst söker vi dig med några års erfarenhet som legitimerad sjuksköterska, tidigare erfarenhet av arbete på uppvakningsavdelning ses som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Vår arbetsplats

På gyn-operation utförs gynekologiska operationer och kejsarsnitt, dessutom utförs öronoperationer för barn, kirurgi och ortopedi hos oss vilket ger en variation bland både patienter och anhöriga. Vår arbetsplats ligger placerad i anslutning till förlossningen och kvinnoklinikens vårdavdelning, vi har tre operationssalar där en alltid står redo för akuta kejsarsnitt. Gynuppvakningsavdelningen har 4 platser och i anslutning till dem ligger 3 pol-hytter.

Vårt sjukhus styrka är korta och snabba beslutsvägar med personlig kontakt och relation över klinikgränserna.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västervik
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2020/749
Kontakt
  • Stefan Jansson, 0490-862 42
  • Nicklas Johansson, 0490-869 70
Facklig företrädare
  • Linda Brown, Vårdförbundet, 0490-86000
Publicerat 2020-11-11
Sista ansökningsdag 2020-12-06

Tillbaka till lediga jobb