Västerviks sjukhus

Vi erbjuder

Stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter och du får som sjuksköterska en bred kompetens inom kirurgi.

Till stöd i det dagliga arbetet finns mentor, specialistsjuksköterska och samordnare. Vi erbjuder introduktion som anpassas i din takt.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska till avd 2. Oavsett om det här är ditt första jobb eller om du har tidigare erfarenhet är du välkommen. Du är en person som trivs med att arbeta i team, ser samarbete som en självklarhet, kan arbeta självständigt samt ta egna beslut. Vi söker dig som är glad, lojal och ser möjlighet er i arbetet.

Vår arbetsplats

På avdelning 2 får du bredden i kirurgi som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. På avdelning 2 har vi fokus på kirurgi inom övre- och nedre bukkirurgi samt inneliggande öron-näsa- hals patienter.   

Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vi erbjuder ett varierande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din takt med hjälp av både sjuksköterskor och läkare. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning. Goda möjligheter finns till vidareutbildningar inom kirurgi. Mentor på arbetsplatsen erbjuds alla.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Västervik
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2020/880
Kontakt
  • Anneli Lyberg, 0490-87802
Publicerat 2020-12-15
Sista ansökningsdag 2021-01-15

Tillbaka till lediga jobb