Regionservice

Vi erbjuder

ett omväxlande och roligt sommarjobb som vaktmästare vid transportcentralen på sjukhuset. Våra vaktmästare är ansvariga för alla interna transporter, från godsmottagning till leverans av varor, tvätt, avfall, prover, patienter mm.

Vi söker

Dig som har en treårig gymnasieutbildning, alternativt annan utbildning och/eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser gärna att du har B-körkort och truckutbildning.  I arbetet som vaktmästare på sjukhuset möter du mycket människor i olika sammanhang, därav är det av stor vikt att du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga gentemot såväl kollegor som patienter och övrig personal inom regionen. 

Vi arbetar med löpande urval så sänd in din ansökan så snart du kan. Vikariat är företrädesvis under semesterveckorna, även timvikariat under våren kan bli aktuellt. Du behöver vara tillgänglig för upplärning av arbetet under våren.

Om du blir aktuell för en intervju så kommer du bli kontaktad av ansvarig chef.
Rekryteringsprocessen brukar vanligtvis pågå till mitten av maj månad.

Vår arbetsplats

Inom basenheten Logistik ansvarar vi för hela Region Kalmar läns materialförsörjning, vilket innefattar bland annat avrop, leveransbevakning, förrådshantering, interna transporter samt upplockning av sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel. Vi hanterar läkemedel som kan vara med och rädda liv, samt sjukvårdsartiklar, textilier och hjälpmedel som kan höja livskvalitén och sjukhusvistelsen för våra invånare.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Västervik
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2022/953
Kontakt
  • Joakim Jonsson, 1:a linjens chef, 0490-86335
Publicerat 2022-11-28
Sista ansökningsdag 2023-02-28

Tillbaka till lediga jobb