Länssjukhuset i Kalmar

Kvinnokliniken i Kalmar söker dig som är sjuksköterska och vill arbeta på gynekologisk avdelning. På Kvinnokliniken vårdar vi kvinnor genom hela livet. Arbetet som sjuksköterska på vårdavdelningen är mycket varierande med omvårdnadsarbete, telefonrådgivning och vår egen akutmottagning. Vi har även egen cytostatika- och abortverksamhet. Vi har en patientfokuserad verksamhet med hög kvalitet och säkerhet. Patienten är ständigt i fokus och vi tar oss tid för varje patient för att ge den bästa omvårdnaden. Vi har en god stämning bland personalen och trivs tillsammans. Vi har stort fokus på att arbeta i olika processgrupper där du får vara en stor del i att utveckla och arbeta utifrån din kompetens och intresse. Efter att du varit hos oss en tid har du möjlighet till egna ansvarsområden.

På Kvinnokliniken arbetar du dag/kväll/natt. Till en början kommer din arbetsplats att vara på gynavdelningen men när du känner dig bekväm i arbetet finns möjlighet att rotera till mottagning.

Vi är ett trevligt gäng som välkomnar dig till oss!

Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller barnmorska, har intresse för kvinnohälsa och vill arbeta med oss på Kvinnokliniken. Erfarenhet från vårdavdelning är meriterande. Vi tror att du är serviceinriktad, empatisk och har god samarbetsförmåga.

Stort vikt läggs vid personlig lämplighet.

Din framtida arbetsplats

Kvinnokliniken har ca 200 medarbetare inom förlossnings- och BB-vård, gynekologi, specialistmödravård och uroterapi. Vi består av tre olika områden: Obstetrik, gynekologi och Mödrahälsovård. Den gynekologiska delen inriktar sig på gynekologiska sjukdomar och behandlingar samt tidiga graviditetskomplikationer upp till och med graviditetsvecka 21. Gynavdelning 5 har 6 vårdplatser och 4 dagvårdsplatser. På förlossningen/BB vårdas mammor och barn i samband med förlossning samt gravida kvinnor med graviditetskomplikationer from graviditetsvecka 22. Mödrahälsovårdens verksamhet består av graviditetsövervakning, föräldragrupper, preventivmedelsrådgivning, gynekologisk cellprovskontroll samt ungdomsverksamhet. Vi finns på barnmorskemottagningar, ungdomsmottagningar och familjecentraler, totalt 14 mottagningar. Utöver detta finns även en specialistmödravård som står för flertalet ultraljudsundersökningar/ultraljudsscreening under graviditet, samt sköter gravida kvinnor med komplicerande sjukdomstillstånd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Vi tillämpar individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Kalmar
Län Kalmar län
Land Sverige
Referensnummer 2024/261
Kontakt
  • Maria Bäckman Veinfors, Avdelningschef, 010-3581681
Facklig företrädare
  • Kristina Ekstrand, Vårdförbundet, 010-3583450
Publicerat 2024-03-27
Sista ansökningsdag 2024-04-17

Tillbaka till lediga jobb