Har du intresse av att arbeta med de viktiga upphandlingsfrågorna i en offentlig sektor? Har du utbildning och/eller kunskap inom området? Varmt välkommen att göra en intresseanmälan här!

Regionservice består av över 500 medarbetare från flera olika yrkesgrupper med specialkompetens inom olika områden. Tillsammans ansvarar, utför och utvecklar vi servicetjänster för Region Kalmar läns verksamheter, allt ifrån patientmat och förrådshantering till löneutbetalningar och stora byggprojekt. För oss är arbetsglädje och trivsel viktigt – vi strävar efter att bli den bästa arbetsplatsen tillsammans!

Vi är över 7000 medarbetare i Region Kalmar län som ansvarar för hälso- och sjukvård, tandvård, folkhögskolor, kultur, kollektivtrafik och regional utveckling. Tillsammans arbetar vi för ett friskare, tryggare och rikare liv för länets invånare. Välkommen att bli en av oss!

En intresseanmälan innebär att du kan visa ditt intresse för att jobba hos oss, även om det inte finns en utannonserad tjänst just nu för din inriktning. Det betyder inte att du har sökt en specifik tjänst, utan du måste själv bevaka och söka annonserade tjänster. På vår sida ”sök lediga jobb” kan du enkelt prenumerera på lediga tjänster till din e-post. Din intresseanmälan blir tillgänglig under 6 månader och du kan bli kontaktad av oss med tips om lediga tjänster som matchar din profil. Efter 6 månader får du ett mail med frågan om du vill uppdatera din ansökan. Gör du det finns intresseanmälan kvar i ytterligare 6 månader.

Dela länkar


Logga in och skicka intresseanmälan

Tillbaka till lediga jobb